Tizennyolc évvel a megismerkedésük után döntött úgy a magyar igazságügyi miniszter és a férje, hogy elválnak, derült ki abból a kedden este kitett posztból, amelyet Magyar Péter, Varga Judit férje írt ki a Facebookra. Frissítve!

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs a hírt, miszerint elválik Varga Judit és férje, Magyar Péter a 24.hu friss cikkében olvastuk

„Majd 18 évvel a megismerkedésünk után az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért” – írta az egyik legismertebb magyar politikus férje.

„A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, de mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiúnknak” – tette hozzá.

Varga Judit mostanában nagyon másféle hírekkel került be a független médiába (mivel az ún. kormányszimpatikus sajtóban nem sok szó esett a Völner-Schadl-ügyről), azzal, hogy milyen szerepe, és főleg, milyen felelőssége lehetett az úgynevezett Völner-Schadl-ügyben (habár sokkal reálisabb lenne ezt az ügyet Rogán-Völner-Schadl-ügynek hívni a nyilvánosságra került hangfelvételek szerint), illetve milyen konzekvenciákat kellene levonnia belőle.

20.55 Mégsem? Vagy csak simán törölte?

Mindeközben van remény azok számára, akik együtt akarták még látni őket, mert a férj már törölte is a bejegyzést a Facebookról. Ki tudja? Talán nem is igaz? Talán csak feltörték a Facebook-oldalukat? Hamarosan talán ez is kiderül.

Mindenesetre ez volt az eredeti bejegyzés:

22.58 – A hír igaz, Varga Judit erősítette meg a hírt

„Szeretném megerősíteni, amit a férjem nyilvánosságra hozott. Valóban válófélben vagyunk” – közölte Varga Judit kedden este, ezzel eloszlatva azokat a kételyeket (talán egyesek reményét), amelyeket férje azzal okozhatott, hogy törölte a posztot.

KategóriákPOP