Írók, zenészek adnak ma este, A magyar költészet napján jótékonysági estet a Pécsi Harmadik Színházért. Jegyek korlátozott számban még foglalhatók az este hétkor, a Harmadikban kezdődő műsorra.

A cikk a hirdetés után folytatódik



„Bársony nesz inog” a címe annak az egyszeri és megismételhetetlen programnak, amelyet ma este tartanak a Pécsi Harmadik Színházért, természetesen nem máshol, mint a Pécsi Harmadikban.

Az apropója a műsornak, hogy a független teátrum a megélhetéséért küzd, annak ok pedig, hogy egyetlen hívó szóra sokan, azonnal igent mondtak, az, hogy a Pécsi Harmadik Színház évtizedek óta mutatja be hitelesen a kortárs írók műveit. Most, hogy a színházat anyagi ellehetetlenülés környékezi, úgy érezték, hogy itt az ideje, hogy az írók is segítsenek, hogy ez a színházi műhely tovább létezzen! Hozzájuk pedig több helyi ismert zenész is csatlakozott.

Pécsett tehát József Attila születésnapján, A magyar költészet napjá a Pécsi Harmadik Színházban is lehet ünnepelni, és még egy jó célt is szolgálnak, támogatnak vele. Az est ma 19 órakor kezdődik.

Fellépők:
Zene: Beck Zoli, Szélkiáltó

Írók: Ágoston Zoltán, Aknai Péter, Balogh Robert, Csordás Kata, Egressy Zoltán, Kerékgyártó István, Kiss Georgina, Kiss Tibor Noé, Havasréti József, P. Horváth Tamás, Horváth Viktor, Meliorisz Béla, Mohácsi Balázs, Simon Bettina, Tóth Krisztina

Slam poetry: Kövér András (Kövi), Hetesi Júlia

Közreműködik: Bacskó Tünde

Az estet vezeti, szerkeszti: Balogh Robert

A belépők ára 2500 Ft. Jegyek elérhetők a színház honlapján www.pecsiharmadikszinhaz.hu és a Jegy.hu oldalon keresztül is.

A Prah gáztűzhelye és a Kvartett hűtője is „színpadra lép” a mai költészet napi esten a Pécsi Harmadik Színházban – Fotó: Balogh Robert
KategóriákJAZZ