Fontosnak tartod te is, hogy lépést tarts az aktuális trendekkel? Akkor egész biztosan odafigyelsz arra is, hogy a kiegészítők terén is igazodj a legfrissebb divathoz. Ha rátapintottunk a lényegre, avagy úgy érzed, igazán a vesédbe láttunk, akkor olvasd végig ezt a cikket.

A cikk a hirdetés után folytatódikRemek ötleteket hoztunk ugyanis, hogy ezen a tavaszon is feledhetetlenül tündökölhess.

Imádjuk idén tavasszal a karikát!

A Juta Óra-Ékszer gyönyörű fülbevaló kínálatában szebbnél szebb karikamodellek várnak, ha stílusosan a legegyszerűbb formával szeretnél ékeskedni. A klasszikusnak számító arany karikák igazán elegáns megjelenést kölcsönözhetnek, ha pedig kiegészíted néhány arany karpereccel, a legegyszerűbb outfitnek is stílusosságot kölcsönözhetsz. Fekete ruhához egyenesen kötelező.

Nem muszáj új ékszereket beszerezned

Ezen a tavaszon a meglévő kollekcióid közül is bátran válogathatsz. Ha több nyakláncot halmozol, vagány, extravagáns lesz a stílusod. Arra az egyre érdemes azonban odafigyelni, hogy a kiválasztott kiegészítők harmonizáljanak egymással, s ne elnyomják egymás hatását, hanem kiemeljék. Ezt nyakláncok esetén úgy érheted el, hogy különböző hosszúságú darabokat viselsz.

Nem kizáró ok azonban az egymástól eltérő stílus vagy fazon, ahogy a medálos darabok is nyugodtan előkerülhetnek az ékszeres dobozkádból. Ha pedig nincs elég megfelelő modell a meglévő készletedben, itt az ideje egy kis frissítésnek.

A kombinációk tekintetében természetesen nemcsak a nyakláncok jönnek szóba. A karperecekkel és a gyűrűkkel is fantasztikus hatást érhetsz el, ha van bátorságod egyszerre viselni őket. A mostani trendek teret nyitnak az egyéniséged kifejezésének, élj hát bátran a lehetőséggel, és mutasd meg magad!

A színeket is vegyítheted!

Mindig érzékeny téma, hogy egy ütős kombinációban mennyire lehet játszani a különböző színekkel. Most nyugodtan kísérletezhetsz kedvedre, hiszen a sárga-, a fehér- és a vörösarany ékszereidet is megpróbálhatod egyensúlyba hozni. Könnyen lehet, hogy meg fogsz lepődni az eredményen. 

Nem véletlen, hogy egyetlen ékszeren is megtalálhatod akár mind a három színt, hiszen nagyon különleges hatást lehet elérni ezek összeillesztése révén, ami az ékszertervezőket és -készítőket is lázba hozza.

Gondolj a formákra is!

A statement megoldások épp olyan örök érvényűek, mint az arany, s még az sem jelenthet problémát, ha ezüstből szerzed be őket. 

Élvezd hát a szabad önkifejezést, amit az idei tavasz tálcán kínál számodra. Válogass kedvedre a felsorolt lehetőségek közül, élvezd a változatosságot, ami a különféle izgalmas szettek összeállítása kínál számodra. 

Ha igazán stílusosan szeretnél megjelenni, most egészen biztos, hogy nem hanyagolhatod el a merész oldaladat. Vágj bele a próbálkozásba, találj rá az extravagáns énedre, s mutasd meg bátorságodat a világnak! Nem fogod megbánni! Eljött az ideje, hogy leszámolj a konvenciókkal!

KategóriákINFÓ