Ma este nyolc órakor derülnek ki az egyetemi ponthatárok. A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a Pécsi Tudományegyetem idén is Pécs főterére szervezett ponthúzó, azaz Pont Ott Partit. Idén azonban olyat léptek, amit eddig nem, és ami miatt a Széchenyi tér ma este – a korábbi évekkel ellentétben – tényleg igazi bulihelyszínné változik – mégha nem is a Pont Ma 80 éves Mick Jagger áll majd színpadra.

A cikk a hirdetés után folytatódikDe ki tudja!? A Máté Péter által írt Reptér olyan gigasláger lett valami miatt a fiatalok körében, hogy azok, akik valóban érdekeltek a ma esti ponthúzásban – és az őket esetleg a térre elkísérő szüleik nagymamájuk és nagypapájuk – talán jobban is örülnek annak, hogy az idén már 84 éves Korda György és Balázs Klári énekli majd el, legalább egyszer azt a dalt, ami úgy kezdődik: I can’t get no satisfaction…  Ez a föld a senki földje …

Az biztos, hogy bárki is találta ki azt, hogy Kordáékat hívja, beletrafált. És akkor is azt kell mondjuk, hogy ez a magyar modellváltó egyetemek eddig lépései közük az eddigi legvállalhatóbb és legzseniálisabb, ha nem Krúbit vagy Beton Hofit hívták el ma estére.

A pécsi főtéren ingyenesen megtekinthető, ma 18 órakor kezdődő Korda György-Balázs Klári-koncert után, este háromnegyed nyolckor kezdődnek a ráhangoló beszédek, este nyolctól pedig kiderülnek az idei felvételi ponthatárok.

Címkék:
KategóriákPOP