Persze van még más kormányablak is Pécsen, és ha minden igaz, azok működnek majd akkor is, amikor a valószínűleg legismertebb pécsi egység átmenetileg bezárja a kapuit.

A cikk a hirdetés után folytatódikZárva lesz a Pécsi Járási Hivatal Belvárosi Kormányablaka – ez a legfontosabb mondat abból a hírből, amit a baranyai kormányhivatal megosztott a Facebook-oldalán (igen, ilyen is van nekik). Bármennyire is fontos, a legfontosabb mondat idézése nem elég ahhoz, hogy megtudjuk a teljes igazságot, de azt sem titkolták el, mi sem tesszük, az alábbiakban olvasható még minden, amit tudni kell. 

Zárva (csak)  átmenetileg lesz a Pécsi Járási Hivatal Belvárosi Kormányablaka.

Ez az a kormányablak, ami a Kossuth téren található (Pécs, Kossuth tér 1-3.).

2023. augusztus 8. (kedd) és augusztus 11. (péntek) között nem lesz nyitva a kormányablak, ekkor szünetel majd az ügyfélfogadás.

Az ok: felújítási munkálatok zajlanak ez idő alatt. (Illetve ebben az időszakban olyan felújítási munkák, ami miatt a kormányablak zárva lesz.)

Közlekedési igazgatási hatósági ügyekben (gépjármű, vezetői engedély) az ügyintézés a Belvárosi Kormányablak épületének első emeleti irodáiban változatlanul zajlik majd akkor is. 

Az utángyártott rendszámok és a regisztrációs matricák, továbbá a postai úton át nem vett törzskönyvek, az első emeleti ügyfélfogadó-teremben az ügyintézőnél átvehetőek.

Az elkészült és átvételre váró okmányok (személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevél) az épület recepcióján kiadásra kerülnek.

A többi baranyai kormányablakban a megszokott ügyfélfogadási rendben várják az ügyfeleket.

EZEN az oldalon tudnak arról tájékozódni, hogy Pécsett, illetve a megyében még hol van kormányablak és hogyan tart nyitva.

Bónusz: a magyarorszag.hu oldalon számos ügyben van lehetőség online ügyintézésre is.

És ami még nagyon fontos: az ügyfelek megértését és türelmét köszönik.

És van egy nagyszerű grafikájuk is, mi is idetesszük:

Címkék:
KategóriákPOP