„Rettenetes hír. Ez (is) Amerika! Isten nyugosztalja a meggyilkolt magyar református teológust” – írta ki politikusi Facebook-oldalára Hoppál Péter ma, kommentálva azt a valóban szörnyű hírt, hogy egy férfit halálra késeltek az Amerikai Egyesült Államokban. A férfi Bagdy Emőke fia volt. Hoppál azonban nem elégedett meg ennyivel, habár a Blikk cikkét ajánló szövege is érdekes volt.

A cikk a hirdetés után folytatódikDr. Hoppál ugyanis kommentelt is a saját posztjához, amelyben erősített és továbbvitte az ilyen hely ez az Amerika-szálat, és olyan összeesküvés-elméletet vázolt fel, amelyre még a kifejezetten szörnyű alaphír ellenére is azt lehet csak írni, hogy arra még a laposföld-hívők is felfigyelhetnek.

Arra utalt ugyanis, hogy nem csodálkozna,. ha ennek a halálesetnek köze lenne ahhoz, hogy az elhunyt férfi édesanyja az LMBTQ-vitában kiállt a magyar kormány mellett.

„Nehéz elhinni, hogy Bagdy teológus fia csak véletlen áldozat volt… 😢

Bagdy Emőke professzor asszony klinikai szakpszichológusként nyíltan ki merte mondani, hogy a homoszexualitás nem betegség, hanem deviancia. Bátran kiállt a pedofília elleni törvény mellett, a gyermekek jogaiért, az LMBTQ törekvésekkel szemben. 

Kedves Emőke! Őszinte részvétünk! 

Az Úr vigasztalását kérjük Önnek és egész családjának.” – írta Hoppál Péter.

KategóriákMETÁL