KOZÁRMISLENY – Hoppál Péter kulturális államtitkár avatta fel a felújított kozármislenyi stadiont. Volt két erős mondata.

A cikk a hirdetés után folytatódikPerceken belül kezdődik a Kozármisleny-Dorog futballmérkőzését. NB II-es mérkőzés. Ennél fontosabb azonban, hogy most avatják fel a felújított kozármislenyi stadiont (futballpályát). A mislenyi pályát 440 millió forintos kormányzati támogatással, az MLSZ stadionfelújítási pályázatának köszönhetően újították fel.

Update 1: azoknak az aggódó hangoknak, amelyek attól féltek, hogy a régivel ellentétes oldalra áthelyezett új lelátó pozicionálása nem szerencsés, igazuk is lehet. Nagyon meleg van, és a szemből (ilyenkor, délután) a lelátó fele tűző nap miatt szemellenző viselése erősen ajánlott.

Update2: Hoppál Péter kulturális államtitkár azt mondta a mislenyi sportpálya avatóján, hogy még sosem avatott stadiont, örül neki, hogy éppen most itt, Kozármislenyben teheti meg. Majd dicsérte a “gyönyörű építkezést”, amely után most itt állhatunk, ülhetünk. Kijelentette, hogy a magyarok kultúrnemzet és sportnemzet. A mindennapi testnevelés bevezetésére viszont azert volt szükség, mert az iskolákban rozzant gyerekek ülnek. !!!

Update 3: Hoppál Péter kulturális államtitkár az új kozármislenyi futballlétesítmény felavatása előtt tartott sajtótájékoztatón azt üzente a “károgóknak”, hogy van lélegeztetőgép is, sőt előbb volt mint felújított stadionok. 

Update 4: a Dorog nyert, a végeredmény 0-2 (0-0).

KategóriákPOP