MOZSGÓ?SZIGETVÁR Négy személyautó ütközött a 67-es úton szerdán délután, öt óra után Mozsgónál. A baleset miatti helyszínelés idejére teljes útzárat rendeltek el.

A cikk a hirdetés után folytatódik Az egyelőre még ismeretlen körülmények közt bekövetkezett balesetnek a Szabad Pécs információi szerint három sérültje van. A Baranya Megyei Katasztrófa-védelmi Igazgatóságtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a baleset után volt olyan értesülés is, hogy van egy autóba beszorult ember is, de a helyszínen kiderült, hogy nem kellett kivágni senkit, így a Szigetvári Hivatásos Tűzoltók vonultak ki a balesethez, és segédkeztek a műszaki mentésben.

A helyszínelés idején a 67-es úton ezen a szakaszon teljes útzárat rendeltek el, az autósokat elterelik kerülőútra.

Amint több információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket.

 

FRISSÍTÉS
 
Időközben a rendőrség is közleményt jelentetett meg a baéesetről. Azt írták, hogy ?négy személygépkocsi ütközött a Csertői tónál, a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták”. Az autók eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütköztek össze,  fél hat körül a 67-es  számú főúton a Csertői tónál. A balesetben három személy könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Szigetvárnál és Szulimánnál a 6607-es útra terelik. Kerülni a Szigetvár- Somogyapáti – Somogyviszló – Szulimán útvonalon lehet.
 
 
Ismét zavartalan a forgalom

A  helyszínelés és a műszaki mentés idejére bevezetett teljes útlezárást a rendőrök 19 óra 55 perckor félpályás útlezárásra módosították, amelyet 21 óra 15 perckor feloldottak, a főút így ismét teljes szélességében járható.

KategóriákMETÁL