A cikk a hirdetés után folytatódikPÉCS Színváltó díszkivilágítást kap a pécsi tv torony, erről tartottak ma sajtótájékoztatót a Harman pécsi gyárában. Azért ott, mert a Harman gyártja le azokat a ledeket, amelyekre szükség van a projekben.

Ilyen ledeket szerelnek majd fel a tv toronyra.

 

A munkát meghívásos közbeszerzésen a pécsi Webs Kft. nyerte el, bruttó 76 millióból (nettó 60 millió) végzik el a munkát. A pénzt uniós TOP pályázaton a pécsi önkormányzat nyerte el.

Ennek ellenére találgassanak, hány darab pécsi önkormányzati vezetőt láttunk a sajtótájékoztatón!

 

Ott volt Páva Zsolt pm?

 

NEM!!!

 

Ott volt a napi 3-4 megnyitót, avatást gond nélkül lezavaró Őri László alpm?

 

NEM!!!

 

Hát ki volt ott?

 

Csizi Péter.

 

Ő ugye országgyűlési képviselő, formálisan annyi köze van az önkormányzathoz, mint felcsúti oligarchának a tisztességes piaci versenyhez. Ennek ellenére a Harman igazgatója valamiért neki köszönte meg a projektet, mintha kábé ő adná a pénzt (nem az unió) vagy ő pályázott volna (nem az önkormányzat). Szóval úgy érzem, nem haragudna meg képviselő úr, ha a Facebookon akár nyilvánosan, akár privátban megköszönnék neki a pécsiek ezt az egészet. Persze mindenképpen hashtagelve!

 

#jóllobbiztálpeti

 

 

A videón Csizi által említett interaktivitás azt jelenti, hogy naponta szavazhatnak majd interneten a pécsiek, hogy a napi fényshow után milyen színben pompázzon a torony.

 

ARRÓL BEZZEG NEM SZAVAZHATUNK, HOGY MENNYI INGATLANADÓT AKARUNK FIZETNI PÉCSEN, IGAZ, HONATYÁCSKÁM??!! 🙂

 

Úgy tudjuk, a munka előkészítése már megkezdődött, ma már voltak fent szakemberek a toronynál. A projekt ősszel zárulhat. Az alábbi videón a Webs mérnöke magyarázza el kicsit talán túl részletesen, miről van szó. Képviselő úr jól helyre is teszi: erről majd lesz szó később, ne lopd el a showt előlem!

 

KategóriákMETÁL