PÉCS Hosszú asztal néven szerveztek utcafórumot szerdára Pécsre a Liberálisok. Az érdeklődés folyamatos volt, de hatalmas tömeg nem volt. A Szabad Pécs két rövid videóinterjút készített az eseményen meghívottként részt vevő Kéri László politológussal és Fodor Gábor pártelnökkel. Kéri László szerint legalább 64 egyéni választókerületben kellene megverni a Fidesz jelöltjét 2018-ban a kormányváltáshoz. A 106 kerületből.

A cikk a hirdetés után folytatódik 

A legkisebb parlamenti párt, a Liberálisok szerveztek Hosszú asztal néven pécsi utcafórumot szerdára. Arra eleve sem lehetett  számítani, tömött sorokban fognak majd sorba állni az emberek az első ilyen rendezvényen, amiről csak kevés médium számolt be, hogy leüljenek egy-egy felszabaduló üres helyre, hogy az ellenzéki, illetve baloldali-liberális oldalhoz sorolt politikusok, gondolkodók, politológusok körében beszélgessenek, de azzal biztosan nem volt szerencséjük a szervezőknek, hogy a szeszélyes, napos-szeles-esős idő miatt a Konzum tövébe húzták be az asztalokat.

Ehhez képest az első néhány órában csekély, de folyamatos volt az érdeklődés, folyamatosan cserélődött hallgatóság. A meghívottak közt volt Majtényi László, Kéri László és Petschnig Mária Zita, illetve Szent-Iványi István is, és tulajdonképpen házigazdaként Fodor Gábor is megjelent. A Szabad Pécs vele és Kéri Lászlóval készített rövid videóinterjút arról, mit gondolnak szűk egy évvel a 2018. tavaszi országgyűlési választás előtt annak lehetséges kimeneteléről.

KategóriákMETÁL