PÉCS?BUDAPEST?WASHINGTON Minden kommentár nélkül posztolta ki a Facebook-oldalára Donald Trump amerikai elnöktől kapott friss, dedikált fotóját a napokban Vujity Tvrtko – szúrta ki a 444.hu. Donald Trump azt írta a fotóra, hogy imádkozik Tvrtkóért és az ATV-ért, ahová a volt TV2-s leszerződött. Időközben a Pécsről indult tévés újságírót egyesek azzal támadták, hogy a fotót 60 dollárért vette, s nem valódi az aláírás rajta.

A cikk a hirdetés után folytatódikVujity Tvrtko még mindig az Egyesült Államokban időzik, ahol előadásokat is tart, s ahonnan korábban időről időre élő internetes bejelentkezésekkel készített interjúkat. Ugyanakkor tudható, hogy Vujity Tvrtko hamarosan hazaköltözik, és az ATV-n kap munkát. Nem ez az első eset, hogy a pécsi tévériporter Trump-elnökkel kapcsolatosan a hírekbe került. Országos lapok is cikkeztek arról, hogy az elnöki beiktatásra is kapott meghívót, ellentétbe állítva a hírt azzal, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt ugyanakkor nem hívták meg. A tévést legújabb nagy sikerét a dedikált fotóval nem mindenki tudta szó nélkül hagyni, azzal gyanúsították meg Tvrtkót, hogy a dedikált képet esetleg a netről rendelte, 60 dollárért.

 

Ő azonban ezt már cáfolta is, amit a 444 egy új cikkben közölt le. A Pécs korábbi jószolgálati nagykövete posztot is ellátó ismert ember annyit írt: ?Nem a netről rendeltem?. A 444 ezek után már csak azon kesereg, hogy Tvrtko azt viszont nem mondta meg továbbra sem, hogy honnan van a fotó.

A pécsi tévés egyébként maga is nagyon készül a hazatérésre, és ígéretei is vannak, egyik posztjában ezt írta:

Rengeteg dolgom lesz a jövőben, de mindig csak annyit vállalok, amennyit 100%-al tudok teljesíteni. Nincs az a pénz, amiért lejjebb adnám a saját magammal szemben támasztott elvárásaimat. Ezúton is tudatom veletek Barátaim, hogy a LEGJOBBAT, LEGKORREKTEBBET, LEGPROFIBBAT szeretném létrehozni, színpadon és tévében egyaránt! Ennek a szolgálatába állítom összes megszerzett tapasztalatomat nyelv- és egyéb tudásomat, akaratomat és az alázatot!

Hamarosan találkozunk, a képernyőn (is)!

Barátsággal: Tvrtko, Washington, DC

 

KategóriákMETÁL