Sokan álmodoznak arról, hogy a lánykérés különleges körülmények között fog megtörténni az életükben, amikor eljön az ideje. Az alábbi történet jól mutatja, hogy nemcsak a nők vágynak erre, de a férfiak is. Sőt, meg is valósítják a merész terveket.

A cikk a hirdetés után folytatódik– Fogalmam sem volt arról, hogy ma megkéri a párom a kezem – meséli Baj Dorina. – Reggel 7 órakor már a pogányi reptér fele autóztunk – bár én nem tudtam, merre vesszük az irányt, mivel be volt kötve a szemem. Aztán, amikor rájöttem, hogy repülni fogunk, arra gondoltam, hogy így ünnepeljük meg a kettő és negyed évet, amióta együtt vagyunk. Vili, a párom, mindig meglep valamivel, ezért nem is csodálkoztam rajta.

Dorina ennek tudatában szállt fel a gépre, és még akkor sem gyanakodott, amikor a gép Orfű felé kanyarodott. Ott azonban hirtelen megváltozott a helyzet.

– Lenéztem a tópartra és azt láttam, hogy kajakokból kirakták a kérdést: ?Hozzám jössz?? – idézi fel a csodálatos pillanatot Dorina. – Azt hittem, nyomban elájulok, de csak bőgtem, annyira örültem. Amikor visszaértünk a reptérre, Vili letérdelt elém, és egy gyűrűvel megkérte a kezem. Igent mondtam. És azóta még boldogabbak vagyunk! Elmondhatatlanul büszke vagyok rá, hogy ő a párom, és arra is, hogy ilyen sok jó barátja van, akik segítettek lebonyolítani, hogy nekünk csodás napunk legyen. Köszönöm Vilinek és mindenkinek, legfőképp a Pécsi Kajak-Kenu Clubnak ezt a felejthetetlen reggelt!

 

Baj Dorina és Fodróczi Vilmos Orfűn találkoztak egy sárkányhajó versenyen. Akkor még mindketten egyetemisták voltak, azóta Dorina lediplomázott, vőlegénye idén fog végezni.  Vilmos gyermekkora óta kajakozik versenyszerűen, amiben Dorina teljes mértékben támogatja.

– Számomra evidens volt, hogy ha összekötjük az életünket, a versenykajak is jön velünk – mondja mosolyogva Dorina. – Reméljük, hogy jövőre össze is tudunk házasodni, de ez még a jövő zenéje. Most mindkettőnknek új hobbija lesz: már nem utazásokra fogunk gyűjteni, hanem a lagzira. Igaz, már elkezdtük egy ideje, de most majd jobban figyelünk a perselyre!

 

Szerkesztőségünk ezúton is gratulál és sok boldogságot kíván az ifjú jegyeseknek! 🙂

 

 

KategóriákMETÁL