A hiányzó munkahelyek és a helyi propagandalapok szerkesztőségeinek kivilágítása is dobogóra került.

A cikk a hirdetés után folytatódikVasárnap este azt kérdeztük olvasóinktól, a Tv-torony után mit kéne még kivilágítani Pécsen. 440 szavazat érkezett, a szavazást formálisan lezárjuk, de akinek van kedve, nyugodtan klikkelgessen még. Íme a végeredmény!

A szavazatok majdnem negyedét a rossz, pazarló gazdálkodás következtében kialakult sokmilliárdos önkormányzati hiány kapta. Mi tagadás, jó lenne tudni, pontosan miből is áll össze a hiány, kiknek, mennyivel tartozik az önkormányzat, milyen kifizetetlen számlák lapulnak a Széchenyi téri fiókok mélyén. Azt is jó lenne tisztázni néhány ultra takarékos led lámpa segítségével, hogy most van-e pénz a kasszában, és ha esetleg nincs, vagy csak alig, akkor annak milyen következményei vannak.

Második helyre a hiányzó piaci munkahelyek kerültek. Ezek szerint sokakat zavarhat Pécsett az is, hogy a versenyszférában a város méretéhez képest nagyon alacsony a jól fizető álláshelyek száma. Fogalmam sincs, hogyan lehet megvilágítani azt, ami nincs, de biztosan össze lehetne pályázni erre is néhány tízmilliót.

Bronzérmes lett a helyi propagandaújságok szerkesztőségeinek otthont adó épületek kivilágítására vonatkozó igény. Gondolom, sokan azért nem adták erre a voksukat, mert túl költséges lenne ilyen sok épületet kivilágítani.

 

KategóriákMETÁL