Újabb halálos kimenetelű közlekedési baleset történt szombaton este 6-os főúton Baranyában, a bodai elágazónál.

A cikk a hirdetés után folytatódikFrontálisan ütközött két gépkocsi a 6-os főúton, a bicsérdi elágazásnál ?számolt be az esetről a Police.hu.

A rendőrségi oldalon azt írták, hogy az ütközés következtében az egyik autó egy fának csapódott, egy ember életét veszítette, hárman súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek. Egy súlyos sérültet a pécsi hivatásos tűzoltók emeltek ki az egyik járműből. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére.

Az ütközés eddig tisztázatlan okból és körülmények között történt szombaton este nyolc előtt. Pécs és Szentlőrinc között.

Nagyon rossz sorozat

Fekete éve van a 6-os útnak Baranyában, ez már a sokadik halálos kimenetelű, súlyos baleset, ráadásul nem az első ezen a szakaszon. Augusztus végén egy autóbusz és egy személyautó ütközött, a balesetben egy idős ember, a kocsit vezetős sofőr meghalt, négyen megsérültek a 6-oson, Bicsérd közelében.

Szeptember elején két személyautó ütközött a 6-oson főúton Szigetvár és Botykapeterd között. Ketten meghaltak, kettemn súlyosan megsérültek.

Július végén szintén a 6-oson, szintén Bicsérdnél történt tömeges baleset, és ez csak az elmúlt két és fél hónap mérlege. Ebben a cikkünkben nemrég részletesebben is írtunk a 6-os úton történt balesetekről.

KategóriákMETÁL