Kicsivel több, mint két (2) hónapja jelent meg az első reklám a Pécsi Prémium Pilsről. Most Pécsről Budapestre költözött, de azért a helyi sörügyet nyomon követő barátunk hívta fel figyelmünket a jócskán megcsúszott premierre. 

A cikk a hirdetés után folytatódikAzt nem tudni, hogy gondos marketinges tervek, vagy a tulajdonos-váltás körüli kavarc miatt, de eléggé elhúzódott a Pécsi Sör felső kategóriájának szánt Prémium Pils boltokba vezetése. A Prémium Lager után tehát most már két sörrel is próbálják visszacsábítani/megtartani/megszólítani a kézműves sörök rajongóit. 

A Kontár Komlókutató blog gyorsan be is kóstolta, és bár persze tisztán sörszakmai elemzésről van szó, nem tudjuk hova tenni az áthallásokat, csak ki kell cserélni a szavakat. 

 

A ?tűrhető? jelzőt viszont lecserélhetjük, pozitívabbra, mert Pécs a maga értelmezhetetlen módján igazából egész szórakoztató. Kóstolása közben az ember nem ízbeli silányságokon rágódik, hanem sikertelenül próbál kiigazodni a totális káoszon, ami máskülönben abszolút értékelhető elemekből épül fel. Érdemes kipróbálni, még a rendszeres fogyasztásától sem kell kategorikusan elzárkózni, már csak azért sem, mert a tizedik látogatás után hátha közelebb kerül az ember, hogy megértse, mégis mi ez a város.

KategóriákPOP