Közösségi finanszírozási kampányt indít működése biztosítására a Szabad Pécs.

A cikk a hirdetés után folytatódikSzabad Pécs indulása óta több magyarországi támogató/befektető figyelmét is felkeltette. Köztük olyanét is, akinek volt köze politikához, de a tárgyalások elején azt ígérte, a lap megőrizheti szakmai függetlenségét. Vele hamar megszakadtak a tárgyalások, mert kiderült, bizonyos témákkal kapcsolatban mégiscsak lennének kifogásai. A legreményteljesebb nagy támogatóval hónapokon keresztül folyt az egyeztetést, végül a közelmúltban úgy döntött, visszalép. Ami azt jelenti, hogy nem számolhatunk havi fix bevétellel a jövőben sem.

A visszajelzésekből viszont úgy látjuk, szükség van a munkánkra, hogy vannak még az országban, a megyében, Pécsen olyanok, akik ugyanazokat az értékrendeket tartják fontosnak, amelyeket mi is, ugyanazok a problémák aggasztják őket, mint minket, és ugyanazokat a folyamatokat látják és figyelik aggódva ők is, amiket mi.

A legfontosabbak:
– alkotmányos értékek védelme
– fékek és ellensúlyok rendszere
– demokratikus alapjogok
– szabad és független magyar sajtó.

Hogy mindezekről ne kelljen lemondanunk, adománygyűjtő kampányt indítunk, amely a mai naptól november 15-ig tart, és amelynek célja 3 millió forint előteremtése.

A Szabad Pécs az elmúlt hónapokban valamivel több mint 700 ezer forint adományt kapott, amit nagyon köszönünk eddigi támogatóinknak és előfizetőinknek. A pénzből a minimális, kötelezően bejelentett dolgozó szakmai minimálbérét és annak kötelező adóterheit, illetve az egyik kolléga félhavi munkáját tudtuk kifizetni, határozott idejű megbízási szerződéssel. Hasonlóan a terveink a jövőre nézve is, azaz: a minimálisan szükséges alaptőke biztosítása. 

Hogyan segíthettek nekünk?

1. Támogathatjátok előfizetőként a Szabad Pécset: ez rendszeres, legalább havi 2000 forintos adomány-utalást jelent. 
2. Adhattok egyszeri adományt: az összeget ti határozzátok meg, de aki legalább egyszeri 20 ezer forintot utal a Freedom Média NKft. alábbiakban feltüntetett alvállalkozói számlájára, vagy ilyen összeget küld el PayPalon keresztül, szintén előfizetőnek számít.

Az előfizetők Szabad Pécs-pólót és – amennyiben megadják email címüket – hírleveleket kapnak extra információkat, különleges tartalmakkal.

A helyzet nem könnyű, de egy biztos: nem adjuk fel, és továbbra is írjuk azokat a cikkeket, amelyekért szerettek bennünket, és amelyek miatt nagyon gyorsan a legolvasottabb baranyai hírportál lehettünk a közéleti-politikai cikkek tekintetében.

Ezt is nagyon köszönjük nektek! 

Továbbra is arra kérünk benneteket, akik olvastok és lájkoltok bennünket, hogy segítsetek a Szabad Pécs népszerűsítésében. Minden egyes új lájk, követés a Facebookon, minél több elolvasott cikk a portálon segíteni fogja a lerombolt független vidéki nyilvánosság újbóli megteremtését. És bár elviekben az életünkért kell, kellene küzdenünk, nem adtuk fel azt a tervünket sem, hogy más városokban is elindítjuk a SzabadX-projekthez tartozó társhonlapokat, ?Szabad Hírportálokat?.

Bár minden erőnkkel azon leszünk, hogy alapos és minőségi anyagokat készítsünk a jövőben is, forrás hiányában kevesebb és koncentráltabb cikkünk lesz, hiszen mellette saját megélhetésünkről is gondoskodnunk kell.

Ezért kérünk mindenkit, hogy akinek fontos a Szabad Pécs, és amit közvetít, támogassa lehetőségéhez mérten a működését.

Számlaszámaink

Számlavezető pénzintézet: CIB Bank Zrt.

Freedom Média Nonprofit Kft.
10701214-70339145-51200002

Külföldi utalás esetén

CIB Bank SWIFT kód: CIBHHUHB
IBAN-számlaszám
HU97107012147033914551200002

http://szabadpecs.hu/hogyan-segithet-nekunk

PayPal 

 

KategóriákMETÁL