Hajléktalan lehetett az elhunyt hölgy. A szombaton este 21.30 körül történt balesetről előként a Babara.hu számolt be. FRISSÍTETTÜK CIKKÜNKET!

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS SZOMBAT, 23.55

Még tart a helyszínelés és a lezárás – Egy egyterű személyautó részese volt a balesetnek

Hajléktalan lehetett a balesetben elhunyt hölgy, ez nem hivatalos, de megbízható információja a Szabad Pécsnek. Ahol a rendőrség munkatársai helyszíneltek az 57-es főúton, Nagyárpádtól nyugatra, de már a Pécs-tábla után, attól keletre, ott közel s távol nincs kijelölt gyalogos-átkelőhely, sőt még a járda sincs a közelben, az legközelebb a Szellemváros legdélibb házainál, a parkolóktól északra van. Az egyelőre tisztázatlan körülmény, hivatalos információ továbbra sincs róla, hogy a balesetben hány autó vett részt, de úgy tudjuk, az az elsődleges értesülés, hogy teherautó hajtott át az áldozaton, nem igaz. Egy egyterű személyautó egészen biztosan részt vett a balesetben, és az is biztos, hogy volt olyan autó, amely áthajtott az áldozaton.

A teljes útlezárás továbbra is érvényben van, de hamarosan feloldhatják.

 

 

 

Korábban írtuk

Gyalogos nő az áldozat, a baleset körülményeit ismerve tehát sajnos eselye sem volt az életben maradásra. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a gyalogost az autó a szemközti sávba lökte, ahol egy másik gépkocsi (állítólag egy teherautó) keresztül hajtott rajta. A nő a helyszínen szörnyethalt.

A rendőrség mindensetre egyelőre csak arról írt a Police.hu-n, hogy egy személyautó szombaton 21 óra 30 perc körül eddig ismeretlen okból elütött egy gyalogost Pécs határában, a Postavölgyi út és a Kanizsai Dorottya út kereszteződésében. A balesetben a gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, kerülni a Kemény Zsigmond utca felé tudnak az arra közlekedők.

 

 

KategóriákMETÁL