Pontosabban egy hajszállal még túl is szárnyalta a kétharmados arányt pénteken délben, amikor a ?hivatalos? eredmény megszületett, szóval ez igen szép eredmény Bánkitól. Olvasóink vagy tudnak valamit, vagy ez is csak, tudják, kinek az ármánykodása.

A cikk a hirdetés után folytatódikTegyük azért fel, hogy olvasóink mégiscsak jól tudják, és Csizi Péter, pécsi országgyűlési képviselő, pécsi tanácsadó-döntéshozó-irányító testületi elnök, volt pécsi alpolgármester valóban Bánki Erik fideszes dél-dunántúli ?erősember?/atyaúristen, (végzettségét  illetően igencsak meglepő módon) a Parlament gazdasági bizottságának elnökének, az MLSZ elnökségi tagjának és sikeres üzletembernek, volt európai parlamenti képviselőnek a táskáját hordozta. Sőt, talán még hordozza is. És talán tényleg éppen rá gondolt Keresztes László Lóránt (LMP) csütörtökön, egy, a Liberálisok által szervezett pécsi fórumon, amikor egyebek mellett arról beszélt, hogy Páva Zsolt szerinte már csak névleg irányítja Pécset.

 

 

 

Támogasd a Szabad Pécs működését!

 

Ettől még biztosan nem fogjuk azt tudni, hogy

 

Mikortól hordozta Bánki Erik táskáját Csizi Péter?

Mi volt abban a táskában?

Mit kapott érte jutalmul?

Hordozza-e még?

És, ha hordozza, vajon meddig még?

 

Na és persze, korántsem biztos, hogy így van. Már csak azért sem, mert egyharmadnyi szavazat másra is érkezett. Azért az több, mitn elgondolkodtató, hogy Csizi Péterről a legkevesebben gondolják azt, hogy a maga táskáját hordozta, és még inkább elgondolkodtató az, hogy a másvalakik közt Páva Zsolt győzedelmeskedett: a válaszadóknak csak öt százaléka gondolta úgy, hogy Csizi Péter az ő táskahordozója lett volna. Orbán Viktor  az előkelő második helyen végzett (de valljuk meg, az ő táskáját ki nem hordozza széles e hazában), utána Hoppál Péter következett, szorosan ott volt a minizsterelnök nyomában.

Köszönjük a leadott szavazatokat!

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL