Pontosabban egy hajszállal még túl is szárnyalta a kétharmados arányt pénteken délben, amikor a ?hivatalos? eredmény megszületett, szóval ez igen szép eredmény Bánkitól. Olvasóink vagy tudnak valamit, vagy ez is csak, tudják, kinek az ármánykodása.

A cikk a hirdetés után folytatódikTegyük azért fel, hogy olvasóink mégiscsak jól tudják, és Csizi Péter, pécsi országgyűlési képviselő, pécsi tanácsadó-döntéshozó-irányító testületi elnök, volt pécsi alpolgármester valóban Bánki Erik fideszes dél-dunántúli ?erősember?/atyaúristen, (végzettségét  illetően igencsak meglepő módon) a Parlament gazdasági bizottságának elnökének, az MLSZ elnökségi tagjának és sikeres üzletembernek, volt európai parlamenti képviselőnek a táskáját hordozta. Sőt, talán még hordozza is. És talán tényleg éppen rá gondolt Keresztes László Lóránt (LMP) csütörtökön, egy, a Liberálisok által szervezett pécsi fórumon, amikor egyebek mellett arról beszélt, hogy Páva Zsolt szerinte már csak névleg irányítja Pécset.

 

 

 

 

Ettől még biztosan nem fogjuk azt tudni, hogy

 

Mikortól hordozta Bánki Erik táskáját Csizi Péter?

Mi volt abban a táskában?

Mit kapott érte jutalmul?

Hordozza-e még?

És, ha hordozza, vajon meddig még?

 

Na és persze, korántsem biztos, hogy így van. Már csak azért sem, mert egyharmadnyi szavazat másra is érkezett. Azért az több, mitn elgondolkodtató, hogy Csizi Péterről a legkevesebben gondolják azt, hogy a maga táskáját hordozta, és még inkább elgondolkodtató az, hogy a másvalakik közt Páva Zsolt győzedelmeskedett: a válaszadóknak csak öt százaléka gondolta úgy, hogy Csizi Péter az ő táskahordozója lett volna. Orbán Viktor  az előkelő második helyen végzett (de valljuk meg, az ő táskáját ki nem hordozza széles e hazában), utána Hoppál Péter következett, szorosan ott volt a minizsterelnök nyomában.

Köszönjük a leadott szavazatokat!

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL