A trollkodásnak van egy olyan kategóriája is, amelyen a kívülállók is jól szórakozhatnak, s az értéke az ilyennek rendszerint az, hogy görbe tükörként felhívja a figyelmet egy bosszantó jelenségre/ügyre. Páva Zoltán volt komlói MSZP-s polgármester, volt baranyai országgyűlési képviselő utódjának, Hoppálk Péternek írt ilyen jellegű nyílt levelet.

A cikk a hirdetés után folytatódikA téma a nem csak itthon, de a világban is a figyelmet kiváltó mezőkövesdi benzinárcsökkenés, amit az általános üzemanyagár-emelkedés ellenére is sikerült elérnie Tállai Andrásnak. Jó szórakozást kívánunk! 

 

?NYÍLT LEVÉL HOPPÁL PÉTER ÚRNAK, BARANYA 4 es VÁLASZTÓKERÜLET ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJÉNEK!

Tisztelt Képviselő Úr!
Kedves Péter!

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok hozzád, hogy szíveskedj felkeresni Hernádi Zsolt Urat a MOL Elnökét, és kérd meg, hogy választókerületedben levő Komlói MOL Kútnál üzemanyag árcsökkentést hajtson végre! Indoklásként felhozom, hogy Komlón a legdrágább megyénkben az üzemanyag, és Téged még a hatalommal való visszaéléssel sem gyanúsíthatnak, hisz nem vagy adóellenőr, mint a Tállyai Úr! Szakács László képviselő mégsem járhat el, hisz ő listán került a Parlamentbe, és egyébként sem az ellenzéki képviselők tudnak a kormány benzinkutasánál eljárni!
Köszönettel kívánok sok sikert!
Páva Zoltán
A Baranya 4-es vk. 16 évig volt országgyűlési képviselője”

KategóriákMETÁL