Orbán Viktor videónyilatkozatát közli a Szabad Pécs, amelyben a jelenlegi miniszterelnök elmondja, mit is gondol arról, hogy a kormányzó párt kezében vannak a vidéki napilapok. Lesújtó a véleménye.

A cikk a hirdetés után folytatódikOrbán Viktor nincs jó véleménnyel a Mészárosworks-ről Mediaworks-ről. Arról beszél a jelenlegi miniszterelnök, hogy nincs az rendben, hogy a(z akkori) kormányzópárt kezében vannak a vidéki napilapok. Szerinte ugyanis ilyen körülmények között szabad parlamenti választás lesz ugyan, de nem valósul meg az esélyegyenlőség. És ezzel nehéz is vitába szállni.

 

 

 

A videó majdnem 30 éve készült. Ennek ellenére sem kopott meg. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA. A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

(Kiemelt fotó: Szabad Pécs)

KategóriákMETÁL