A négy ló már felnyerített, tüzet prüszköl és kapar az első lábával, a lovasok már közelegnek hozzájuk, és ha így megy tovább, az Armageddonra sem kell sokat várni. Apokalipszis azonban már eljött, most: Soros Györgyöt Nobel-békedíjra javasolták.

A cikk a hirdetés után folytatódikNem lennénk most a Fidesz leghűségesebb propagandistái helyében, elvégre is egy ízes migránsozás ide már kevés, a sorosozás meg eleve kódolva van a hírmagyarázatban, így az is csak mellékesen, úgymond a sorok (!) közti résre lesz elég, nincs mit tenni: a Rogán/Habony műveknek be kell vetniük valamiféle nehéztüzérséget. Na, de azért majd megoldják, ha máshogy nem megy, majd Németh Szilárd mond valamir, vagy Szijjártó Péter berendeli a svéd ügyvivőt.

A 168 óra birtokába került ugyanis egy levelezés, amit magyar civilek folytattak a Nobel-díjról határozó bizottsággal, és hát sikerült némi eredményt is elérniük: Nobel-békedíjra javasolták S.O.R.O.S. Györgyöt. Magát a S.Á.T.Á. N.-t (Öt betű minkdettő, számolták?).

Oké, még nem kapta meg, meg hát nézzük meg, kiket is jelöltek az elmúlt években, de mégis. Mégiscsak ott van az a mégis.

A Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora: Iványi Gábor lelkész, Lukács Péter oktatáskutató, Majsai Tamás theológus, Nagy Péter Tibor szociológus, valamint Szilágyi Gál Mihály filozófus döntött úgy, még november elején, hogy levélben kezdeményezik a Nobel-békedíj odaítélését Soros számára. 

 

?Javasoljuk, hogy a következő Nobel-békedíjat George Sorosnak ítéljék oda. Ismeretes, hogy az 1980-as években a magyar, cseh és lengyel ellenzék kitartó és szisztematikus támogatásával Soros hozzájárult a demokrácia megteremtéséhez és a Varsói Szerződés felbomlásához. Az általa elnökölt Open Society Institutes mindenütt a világon támogatja a békés demokratikus átalakulás ügyét. Az általa finanszírozott Central European University magas akadémiai színvonalú, nemzetközi és a demokrácia iránt elkötelezett diákok ezreit bocsájtotta ki.

Az antidemokratikus aktivitásukról elhíresült kormányok ? mint a fehérorosz, vagy a 2014 utáni magyar ? Soros György személyét központba helyező propagandakampányukkal csak megerősítik a demokratikus oldal meggyőződését Soros személyének szimbolikus súlyáról.

2016. július 19-én a Foreign Policy című folyóiratban részletesen kifejtette véleményét az európai migrációs válságról, mely a legkomplexebb elképzelés napjaink egyik legnagyobb krízisének megoldására.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL