Valakik leleplezték a Hoppál-tervet. Igyekszünk majd kideríteni, mit takarhat. A fotót a Jókai téren lőttük, de van belőle a Ferencesek utcájában is.

A cikk a hirdetés után folytatódikAbban azért majdnem biztosak vagyunk, hogy ezt a fotót nem teszi a karácsonyfa alá a pécsi Fidesz-elnök. Sőt, az is lehetséges, hogy azok a “kreatívok” sem lesznek érte oda, akik kitalálták, hogy karácsonyfadíszen is ábrázolják a kulturális államtitkárt, amint éppen átad, avat, ünnepel, óvodások körében mosolyog. Sőt, attól tartunk, a Soros-tervet és a Soros-terv plakátkampányt kieszelők sem fognak repesni az örömtől. Vígasztalhatja őket, hogy a Hoppál-terves plakátok, bizonyára nem kerültek milliárdokba, még csak nem is a drága, sokkal nemesebb célokra használandó magyar közpénzt  fordították erre, és nem is olyan minőségi kivitelűek, mint az “idősödő nyugdíjas bácsit”, Soros Györgyöt ábrázoló prémium plakátok voltak. Ez kisebb, csúnyább, savanyúbb és sárgább, mint az igazi.

 

De nézzük csak ezt meg fordítva, hátha.

 

 

 

 

Hát, így sem jobb. Igazuk volt a fenti mondat miatt huhogóknak.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL