Szerencsénk volt az év végén a Szabad Pécsnek mostanság nem sűrűn válaszoló pécsi fideszesekkel. Csizi Péter volt pécsi alpolgármester még az otthonukba is beengedett, ráadásul akkor beszélhettünk vele, amikor a fát díszítette. Annyit kért cserébe, hogy ne hozzuk le szilveszterig az anyagot, s ne szólítsuk többé a Szabad Pécsen őt Mr. Permetkapunak. Annyit ígérhettünk neki, hogy legalább az egyiket betartjuk.

A cikk a hirdetés után folytatódikSzóval Mr. Permetkapu egy kicsit megirigyelte druszáját, a másik Pétert, Mr. Karácsonyfadíszt, és úgy döntött, neki is kijár a jóból. Úgyhogy unortodox karácsonyfát állított az otthonában. Annyit még elárult, hogy már bánja, hogy a kertvárosi Mindenki karácsonyfáján ő maga nem szerepelt.

Azzal tudtuk csak megvigasztalni, hogy megmondtuk neki, higgye el, ez azért sokaknál éppen, hogy jó pont. Hogy ő nem volt fenn a fán, díszként. Sőt, még el is terjesztheti, hogy a kertvárosi fidelitaszosok nagyon akarták, de ő azt mondta: ?Eddig és ne tovább!?. Illetve, hogy: ha mégis akarja, majd 2018-ban, ha felavatta az új kertvárosi orvosi rendelőt, akkor őt is karácsonyi gömbbe lehet majd zárni egy szép szalagátvágós fotóval, addig meg nézegesse az otthoni unortodox fát.

KategóriákMETÁL