Keresztes László Lóránt, az LMP pécsi önkormányzati képviselője nyílt levelet írt Csizi Péternek, aki szintén részt vett a parlament elhíresült nemzetbizottsági ülésén, amelyen Szél Bernadett ellen keltek ki fideszesek, Németh Szilárd, a párt alelnöke vezérletével. Mint az a 444.hu alábbi, beágyazott videóján is látható, Csizi Péter ott ül a bizottság ülésén, és amikor Németh Szilárd felszólítja a fideszeseket, hogy vonuljanak ki a teremből, mert Szél Bernadett nemzetbiztonsági kockázatot jelent, akkor Csizi-volt pécsi alpolgármester azonnal felpattan, és sietve nyitja ki az ajtót a többieknek. Az esetről egyébként különböző konteók is megjelentek, az egyik szerint színjáték az egész, hogy így próbálják gyengíteni ellenfelüket, a másik, nem kicsit paranoiás verzió szerint pedig az egész színjáték, s így próbálják “felhozni” még a választás előtt a nem feltétlenül a legerősebb politikai ellenfelüket a fideszesek. Hát, az biztos, hogy most ilyen országban élünk.  
 
 
 
Így szól tehát Keresztes László Lóránt nyílt levele.
 

A cikk a hirdetés után folytatódikCsizi Péter Úrnak, Pécs fideszes képviselőjének!
 
Tisztelt Képviselő Úr!
 
Ön tegnap részt vett abban a szánalmas színjátékban, melyet Németh Szilárd indított a Nemzetbiztonsági Bizottság nyílt ülésén, és amellyel Szél Bernadett ellen léptek fel, aki a magyar emberek érdekeit hitelesen képviseli. Képviselő úr, ön bohóckodásra használta fel a pécsi polgároktól kapott mandátumát. 
 
Ezért utazott Budapestre, az adófizetők pénzéből? Nem gondolja, hogy Pécs városában vannak ennél fontosabb problémák és feladatok? Nem gondolja, hogy a város ügyeivel kellene foglalkozni a csődközeli helyzetben, amit a Fidesz okozott, a 2009 óta tartó rombolásával, amelynek ön is részese volt alpolgármesterként? Nem azzal kellene törődni, hogy amióta a Fidesz vezeti Pécset, döbbenetes mértékben csökkent a város lakossága?
 
Mennyire érzi magát hitelesnek egy ilyen bohócmutatvány során, két évvel a martonfai események után, amikor a kormány ideiglenes befogadótábort akart építeni Pécs mellé? Mennyire hiteles az ön színjátéka, annak tudatában, hogy az ön pártjának pécsi önkormányzati képviselői közül többen szavazatukkal bizonyították, hogy önök becsapják az embereket, és mi a Fidesz valódi álláspontja a bevándorlás-politika, és a nemzeti hatásköreink kapcsán?
 
Képviselő úr! Már nincs sok idő áprilisig, de kérem, ezt ne bohóckodással töltse el, hanem végezze azt a feladatot, amelyre felhatalmazást kért Pécs polgáraitól.
 
üdvözlettel,
Keresztes László Lóránt
Pécsi önkormányzati képviselője, LMP
 
 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP