Rokonai, barátai nagy erőkkel keresik. Utoljára a PTE Klinikai Központ sürgősségi osztályán látták, betegként, csütörtökön. FRISSÍTVE! Előkerült a svéd fiatalember.

A cikk a hirdetés után folytatódikFrissítés 20.00

Szerencsére élve és biztonságban előkerült Johan Ferm, az eltűntnek hitt 33 éves pécsi egyetemista. Az eltűnt pécsi svéd orvosdtanhallgatóról a jó hírt, hogy megtalálták, ugyanaz az ismerőse jelentette be a közösségi oldalán, az eltűnéséről szóló poszt egyik hozzászólásában, aki a posztot kirakta szombaton este.

?Most kaptuk a hírt, hogy Johant megtaláltuk, biztonságban van Brüsszelben. Köszönünk minden támogatást és erőfeszítést nektek. A megosztás és a keresés így már befejeződhet. Ezt követően pedig azt kérte, hogy a továbbiakban már ne írjanak róla nyilvánosságban lehetőség szerint, tartsák tiszteletben a személyiségi jogait.”

 

 

Frissítés 13.00

Egyetemi forrásokból arról értesültünk, hogy az eltűnt svéd hallgató felsőbb éves volt, régóta Pécsett élt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság azonban egyelőre nem nyomoz az ügyben, mivel nem érkezett hozzájuk a fiatalemberrel kapcsolatban megkeresés.

 

Korábban írtuk

?Johan Ferm (orvostanhallgató, PTE) 33 éves. Utolsó információnk róla, hogy 2018.02.01-én a pécsi 400 ágyas klinika sürgősségi osztályán feküdt. Ha bárki látta őt az elmúlt 48 órában, vagy bármit tud a hollétéről, kérem hívjon, küldjön sms-t vagy írja meg hozzászólásban! Tel: +46700531453 +36306780237 KÉRLEK, OSZD MEG!?

A Szabad Pécset a svéd hallgató testvére kereste meg. Azt írta, nagyon aggódnak, a másik testvére és az ő barátja már el is utaztak Magyarországra, hogy segítsenek a megtalálásában.

 

 

 

Az angol szöveg mellett magyarul is hirdetik a három napja eltűnt svéd pécsi egyetemista ismerősei-barátai, hogy nem tudják, hol lehet Johan, és eddig nem akadtak a nyomára.

 

Kerestük a Pécsi Tudományegyetemet, hogy tudnak-e bármit az eltűnt fiatalemberről, amint kapunk választ, frissítjük cikkünket.

KategóriákMETÁL