„Besegítettünk mohácsi barátainknak elűzni a telet” – írta politikusi Facebook-oldalán a fent látható fénykép ajánlójában Csizi Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő. Oldalán Keszthelyi János Hoppál Péter fideszes államitikár látható. Mindketten országgyűlési képviselő-jelöltjei is a Fidesznek. Csizi elnöke, Keszthelyi János Hoppál Péter pedig tagja Pécs irányító-koordináló-tanácsadó testületének.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Lapunk nagyon örül annak, hogy Hoppál és Csizi a pécsi önkormányzat gazdasági csődjének elkerüléséért végzett munkájuk és parlamenti feladataik mellett busókként is segítenek az idei mediterrán hangulatú telet elűzni.

Rá is pislantottunk az időjárási előrejelzésre, íme

Ok, csak 80 százalék az esélye a havas esőnek és a hószállingózásnak a következő másfél napban.

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL