A képviselő-jelölt urat Ovádi Péternek hívják, és őt a Fidesz a veszprémi országgyűlési kerületben indítja. A minap, amikor a tél valóban télnek látszott, beszédet is tartott egy rendezvényen, és látható, hogy őt is óvodások (esetleg alsósok) hallgathatták.

A cikk a hirdetés után folytatódikA képviselő úr Facebook-oldalára feltöltött fotóra a Szabad Pécs egyik olvasója hívta fel a figyelmünket. Tényleg nagyon jó lenne, ha mind a Fidesz (amelynek képvselői elé láthatóan nem egy esetben vezényeltek ki kicsiket), mind az ellenzék (ha ilyenre készülnének) távol tartanák magukat a gyerekeinktől, akár kampány van, akár nincs. Köszönjük!

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL