Nemes Balázst, a Momentum pécsi elnökét indítja az olimpia-ellenes népszavazási kezdeményezésről elhíresült párt a Baranya 1. számú választókerületében. Azt követően is ez a döntés, hogy az Origo.hu előásott egy korábbi felvételt, amelyen Nemes Balázs a melegek megdobálásáról beszél, majd zsidózik és cigányozik. A felvétel 2010-ből való.

A cikk a hirdetés után folytatódikBuzizik, cigányozik és zsidózik a Momentum Mozgalom pécsi elnöke az alábbi hangfelvétel tanúsága szerint. Nemes Balázs amúgy a párt országos listájának nyolcadik helyén szerepel.

A ma már aktív politikus fiatalember egy beszélgetésben egyebek mellett azt mondta, hogy az elmegy véleménynyilvánításnak, ha valaki megdobálja a melegfelvonulást. Nem a legradikálisabb azonban, merthogy azt is mondta, hogy ?utcakővel picit durva? lenne.  Ételmaradékkal lehet, az nem gond, például záptojással vagy ?vajsavval töltött tojással”.

 

 

 

 

Nemes Balázs azt is mondta, hogy ?Izrael történelmileg nem létezik, ahogy Szlovákia sem?. Illetve, hogy ?Magyarországon nincs antiszemitizmus, de igény az lenne rá?.

Miután a felvétel nyilánosságra került, a Momentum közleményt adott ki.

Azt írták, hogy ?Nemes Balázs pont a Momentum közössége miatt is távolodott el a szélsőségektől. Ha a Momentum képes ezt megtenni nagyobb tömegekkel, nagy szolgálatot tesz Magyarországnak.”

 

Kerestük Nemes Balázs, egyelőre nem értük utol.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL