A Momentum pécsi elnöke és országgyűlési képviselője a Szabad Pécs pénteki cikkében kért bocsánatot a nyilvánosságban először az elhangzottak miatt, de most, mint akkor előre el is mondta, egy videóüzenetet is napvilágra hozott.

A cikk a hirdetés után folytatódikÉs nálunk mondta el azt is, hogy az Origo által nyilvánosságra hozott 2010-es hangfelvétellel tavaly novemberben meg akarták zsarolni, valószínűleg ugyanaz, aki később eladta a felvétlet a kormányközeli híroldalnak. Mint megírtuk, kriptovalutával fizethetett az Origo a felvételért, ugyanis korábban állítólag így ?házalt? vele valaki a jobboldali sajtóban.

 

 

Más értékrendet vall

?17 évesen olyan kijelentéseket tettem, amik ma már nagyon távol állnak tőlem (?) Olyan lehetőségeket kaptam az élettől, amik sokaknak nem adatnak meg. Világot láttam, nyitott és befogadó közösségekhez tartoztam és tartozom azóta is, aminek köszönhetően rájöttem, hogy korábbi értékrendemmel már nem tudok, és nem is akarok azonosulni? – vallotta a videóban.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

 

 

KategóriákPOP