Súlyos műszaki hiba miatt kedd éjszaka le kellett ereszteni a Hullámfürdő 50 méteres sportmedencéjének vizét, így ez a medence a hiba elhárításáig nem használható – közölte honlapján a pécsi Hullámfürdőt működtető pécsi önkormányzati cég, a PSN Zrt. A többi szolgáltatás azonban változatlanul üzemel.

A cikk a hirdetés után folytatódikA közlemény, szó szerint:

 

?Az üzemeltető PSN Zrt. ezúton tájékoztatja az uszodalátogató közönséget, hogy egy kedd késő esti súlyos műszaki hiba miatt azonnal le kellett ereszteni a Hullámfürdő (Abay Nemes Oszkár Sportuszoda) 50 méteres versenymedencéjének teljes vízmennyiségét, így ez a medence a hiba elhárításáig és a medence újratöltéséig – szerdán, csütörtökön és pénteken biztosan egész nap – semmilyen célból nem látogatható, nemcsak a nagyközönség előtt, hanem elmarad valamennyi itteni szervezett sportfoglalkozás is.

A tanmedence, a szauna, a konditerem, a HEP,  a büfé, illetve az uszoda valamennyi szokásos további szolgáltatása a korábbiaknak megfelelően üzemel.

A medence újranyitásáról a PSN Zrt. saját honlapján (www.psnzrt.hu), illetve a közösségi médiában (facebook.com/pecsisport) is azonnal tájékoztatást nyújt. Telefonon érdeklődni lehet  a 0672/512-937-es telefonszámon.

A PSN Zrt. vezetősége az érintettek megértését kéri.”

 

A Szabad Pécs úgy tudja, hogy egy olyan üvegfelület repedt meg, amely a gépház és a medence közt van, és félő volt, hogy az üveg szétrobbanhat, és akár a fürdőzőkre is szóródhatnak a szilánkok, a PSN vezetősége ezért döntött a versenyuszoda azonnali bezárása mellett. Információink szerint a Hullám teljesen szombaton délben nyithat ki előreláthatóan, addig a szauna  és a konditerem látogatható csak.

KategóriákMETÁL