Juhász Péter, az Együtt elnöke tartott utcafórumot Pécsett csütörtökön délután Berkecz Balázzsal. fideszesek és fidelitaszosok jelentk meg szelfibotokkal és transzparensekkel. Juhász gyermekelhelyezési perében felvetődött állítólagos feleségbántalmazás volt a téma egyfelől, a majndem csődbe jutt város a másk oldalról. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 2018. március 8.25

Cikkünkhöz sajtó-helyreigazítást közöltünk, amely ITT olvasható.

 

KORÁBBAN ÍRTUK

Berkecz Balázs próbálta kihúzni azt az infót Deli Eszterből, hogy mit lehet tudni, hogyan alakulhatott ki a pécsi hiány. A pécsi képviselőnő, fidelitaszosokkal együtt azonban kizárólag Juhász Péer állítólagos ügyével kívánt fogllakozni.

 

 

Mint a videóban látható, Deli Eszter pécsi városházi fideszes politikussal szemben felveti Berkecz Balázs azt, hogy ő szervezte a nagy botrányt kiváltott pécsi Széchenyi téri 2015-ös finn Mikulás-programot, amikor a Mikulás sokat késett, majd egy, az előre bejelentettől sokkal rövidebb műsoron vett részt a nagy tömeg miatt, és aztán a Mikulást a városházára “menekítették”. Ugyanakkor, ahogyan azóta is, akkor is Deli Eszter a pécsi önkormányzat és a magyar állam által fenntartott Zsolnay Örökségkezelő NKft. programszervezőjeként dolgozik. És lapunk tudomása szerint is az akkor még e tekintetben nem túlságosan nagy tapasztalattal rendelkező Deli volt az, aki a Mikulás ünnepség egyik fő szervezője volt. Deli viszont ezt határozottan cáfolta Berkecznek a videó alapján. A balul elsült Mikulás ünnepségről ITT olvashatnak. Sőt, a videón szitén látható, és szelfibottal bohóckodó Beke Zoltán is a ZSÖK Nkft. munkatársa évek óta, ma is, Delivel együtt ő is túlélte tehát a több elbocsátási hullámot az önkormányzati-állami cégnél. A Fidesz ifjúsági szervezetének, a Fidelitasnak a dél-dunántúli igazgatója volt az, akit egy nyugdíjas úr felpofozott egy politikai fórumon.

KategóriákMETÁL