A pécsi Apolló Mozi főtámogatója, az Europa Cinemas 28 fiatal filmőrültet keres ugyanis, egyet-egyet az Európai Unió minden országából, hogy meghívja őket a földrész egyik legnevesebb filmfesztiváljára, a Venice Film Festival-ra. A pécsi előválogatást az Apolló stábja végzi majd, ezért keresik most a legvagányabb mozirajongó fiatalokat.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Velencei Filmfesztivált az idén augusztus 28. és szeptember 9. Között tartják, a szerencsés kiválasztott számára minden költséget térítenek, teljes ellátás mellett.

A lényeg: egy videó-szelfit kell készíteniük a jelentkezőknek, feltölteniük az internetre, szabadon választott platformra, és a linket eljuttatni a pécsi Apolló Mozi csapatához.

A három legjobb pályaművet az Apolló Kuratóriuma választja ki, azokat továbbítják az Europa Cinemas zsűrijének, a végső döntés az övék, ők mondják meg, hogy az Apolló Kuratóriuma által kiválasztott három fiatal közül ki utazhat Velencébe.

Az ideális jelentkező 18 és 25 év közötti, mozi-megszállott, keni-vágja az angolt, szeret beszélni, és nem fél a kamerától sem.

A ?28 TIMES CINEMA?-t 2010 óta minden évben megrendezik, az Európai Parlament LUX Prize-a és a Giornate degli Autori közös szervezésében, idén először a pécsi közönség is lehetőséget kap, hogy pályázzon.

A leadási határidő 2018. május 12.

Ha valaki az Apolló Moziban (is) forgatna, a stáb áll a rendelkezésére.

A jelentkezésről minden fontos információt EZEN AZ OLDALON találnak.

KategóriákMETÁL