Szombaton újra megjelenik a Magyar Nemzet egy speciális, ingyenes számmal, jelentette be a hírt Facebook-oldalán György Zsombor főszerkesztő-helyettes. A konzervatív-polgári napilapot a szombati tüntetésen is osztogatják majd, de még előtte, négy órakor lesz egy megemlékezés a budapesti Pethő Sándor utcában a lap szervezésében. A nyomtatási költséget azonban még össze kell kalapozniuk.

A cikk a hirdetés után folytatódikCsütörtökön este jelent meg György Zsombor Facebook-posztja, amelyben a megszüntetett Magyar Nemzet főszereksztő-helyettese bejelentette, hogy ingyenes lapszámot készítenek szombatra. A nyomdaköltség egy részét azonban még össze kell szedniük rá. 

?Tisztelt Olvasóink! Kedves Barátaink!

Azt, hogy a Magyar Nemzet sorsa mi lesz, ebben a pillanatban nem tudhatjuk még biztosan. A szombat délután 4 órára a budapesti Pethő Sándor utcába meghirdetett találkozónkhoz időzítve rendkívüli számmal jelentkezünk. Vagyis: most szombaton biztosan lesz nyomtatott Magyar Nemzet, még ha nem is teljesen a megszokott formában. Küzdünk, utolsó lélegzetünkig! A lapot a megszokott terjedelemben, húszezer példányban fogjuk kinyomtatni és ingyenesen fogjuk terjeszteni. Aki el tud jönni a rendezvényre, biztosan kap belőle, aki pedig tud, vigyen magával több példányt is, terjessze környezetében.
Mindez sajnos nincs mégsem teljesen ingyen, a nyomdaköltséghez 400 ezer forint még hiányzik. Ha tudtok, segítsetek. Aki úgy érzi, rá tud szánni valamennyi pénzt erre a kiadványra, kérem írjon erre a címre:

mnszamizdat@gmail.com

Jelezze azt is, amennyiben túlfizetés történik, mi legyen a pénz sora: arányosan visszautaljuk vagy fordítsuk jótékony célra. Személyemet tudom egyelőre csak garanciaként kínálni. Aki megosztással, a hír terjesztésével tud segíteni, az is nagyon sokat tesz azért, hogy egyszer élhető világot teremtsünk magunknak. Rajtunk is múlik.

Köszönjük!?

 

Mint ismert, szombaton 17.30-kor Budapesten, az Operaháznál tüntetést tartanak, amelyről a szervezők egyebek mellett azt írták, hogy várják mindazokat, ?Aki szabad Magyarországot szeretne, aki gyűlöletmentes politikát, aki életet akar ebben a fullasztó légkörben?.

Az esemény szervezői közt szerepelnek a korábbi kormánykritikus diáktüntetések szervezői és a magyar internet leghíresebb macskájának, Erzsinek is a gazdája, Homonnay Gergely” – írja a Mérce.hu.

Volt olyan szervező, aki azt írta, hogy a gyűlöletkampány és uszítás helyett érdemi diskurzust kívánnak, s hogy egy független országnak független sajtóra van szüksége, ezért bojkottálják a propagandamédiát.

Pécsett is lesz tüntetés, a kedden előrehozott budapesti tünetés eredeti napján, vasárnap, Szimpátiatüntetés Pécsen – Talpra Magyar, Hív a Szabadság címmel. A deomnstráció Pécsett, a Széchenyi téren este hat órakor kezdődik, és a szervezők azt írták, hogy szigorúan BÉKÉS, PÁRTPOLITIKÁTÓL FÜGGETLEN, CIVIL kezdeményezésről van szó, arra kérnek, mindenkit, aki szeretne az eseményen részt venni, hogy ehhez tartsa magát.

 

KategóriákMETÁL