Az ország egyetlen új független parlamenti képviselője, Mellár Tamás Baranya 1-es számú választókerületéből került be a T. Házba, Csizi Péter országgyűlési képviselőt legyőzve, aki végül listán sem jutott be a majd májusban felálló új magyar országgyűlésbe. Mellár Tamást amúgy tíz párt és politikai szervezet támogatta, de független jelölt volt. A Pécsi Stopnak adott interjújában a pécsi egyetemi professzor, a KSH volt elnöke azt mondta, hogy alulról építkezve kell harcolni, s nem a pártoknak kell megbuktatniuk a Fideszt.

A cikk a hirdetés után folytatódikEgyebek mellett azt mondta a pécsi online portálnak adott interjújában, hogy alulról építkező mozgalommal, a ?szabadság kis köreivel?, világos, elérhető célokkal harcolna a Fidesz kétharmados hatalma ellen.

Mellár szerint Pécsnek független polgármesterre van szüksége, az ellenzéki pártok támogatásával vagy anélkül. A Parlament egyetlen független képviselőjeként a ma féktelen állami szervek ellensúlya lenne és a politikai iszapbirkózás helyett a szakmával foglalkozna.

A teljes interjút ITT OLVASHATJÁK el.

KategóriákMETÁL