De még volt cégétől sem keresték, amely foglalkoztatta őt a pécsi városházán. Pedig még Kósa Lajos sem haragszik a miniszteri autós incidens miatt elbocsátott pécsi biztonsági őrre. Sőt, még Páva Zsoltnak is írt a volt debreceni polgármester a múlt hét szerdán. A Szabad Pécs kivárta a húsvét utáni első munkanap végét, akkor csörgette meg a 63 éves férfit, de a válasz: nem.

A cikk a hirdetés után folytatódikA kérdés pedig nyilván az volt, hogy visszavették-e a pécsi városházára biztonsági őrnek, illetve egyáltalán kereste-e bárki. Molnár József is olvasta a neten, hogy még Kósa Lajos is írt az érdekében, ezért egy kicsit csalódott, hogy nem kereste senki, sem a városházáról, sem (ami egyébként valószínűbb, ha mégis megcsörrenne ezügyben a mobilja) Pintér Sándor leköszönő belügyminiszter volt vagyonvédelmi cégétől, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-től.

Hogy visszamenne-e dolgozni a városházára? Igen.

Nem neki kellene érdeklődnie, hanem őt kellene felhívni? Szerinte ebben a helyzetben igen, ő az, aki a hívást várja.

 

Mindeközben a Magyar Nemzet megírta, hogy a Központi Nyomozó Ügyészség elutasította azt a feljelentést, amely Kósa Lajost (még debreceni polgármesterként) az 1300 milliárdos ügylet vagy álügylet miatt hivatali vesztegetés gyanúja és közokirat-hamisítás gyanúja miatt mószerolta be.

 

Mit lehet erre mondani? Azt, hogy (mint olvasható) a Szabad Pécsnél megvan a biztonsági őr telefonszáma, ha esetleg elveszítették volna, szívesen megadjuk akár Páva Zsoltnak, akár a Civilnél egy illetékes embernek, és drukkolunk neki, hiszen nyugdíj előtt két évvel veszítette el az állását. Addig pedig egyelőre csak egy dalt küldhetünk Molnár Józsefnek. Ott is van, a Metallica ide vágó zúzása, de talán egy új, friss coub is tetszeni fog neki.

 

 

 

 

 

 

 

KategóriákMETÁL