A Tankcsapda, a WellHello és a Lost Frequencies is fellép a csütörtökön nulladik nappal és tehetségkutató fesztivállal elstartoló PEN-en. A helyszín a Zsolnay Kulturális Negyed. Jegyek még korlátozott számban kaphatók – az egyetemi polgárok kedvezménnyel bulizhatnak. Tavaly 22 ezren pörögtek az egyetemi napok programjain.

A cikk a hirdetés után folytatódikMár csütörtökön színes programmal várták a közönséget a Pécsi Egyetemi Napok szervezői, a fesztivál nulladik napján rendezték meg a PTE Hangja nevű tehetségkutatót a Zsolnay Kulturális Negyed E78-as épületében.

A fesztivál ugyanakkor péntektől veszi hivatalosan kezdetét, ahol három napon keresztül öt színpadon adják át egymásnak a stafétát a hazai zenei élet nagy nevei: itt lesz többek között a Tankcsapda, a Brains, WellHello, az Anna & the Barbies, a Vad Fruttik, a 30Y és a  Punnany Massif is. A nemzetközileg is jegyzett Lost Frequencies talán a legerősebb név a programban.

A zenei programok mellett más közéleti és kulturális kínálattal is jelentkeznek a szervezők: a Zenélő Egyetem keretében a helyi egyetemistákból álló formációk egy Csepel teherautó platóján lépnek fel, de a Zsolnay Negyed otthont ad majd közéleti beszélgetéseknek, ahol többek között Puzsér Róbert fejti ki markáns véleményét a technológia társadalomra gyakorolt hatásairól. 

A részletes program IDE KATTINTVA érhető el, jegyeket pedig EZEN A LINKEN vásárolhatnak online.

KategóriákMETÁL