De egészen biztos, hogy éppen az ellenkező hatást éri el, amit a készítői szerettek volna. Annak ugyanis, aki nem azzal ébred minden reggel, hogy elképzeli, mi lesz, amikor a legalább három-/négygyermekes családjának egyik szülője lesz, hogy ő maga így küzdjön a fejünk felett lebegtetett jövőbeni nemzethalál ellen, a vádaskodás/kifogások fejre olvasása nem tűnik a legcélravezetőbb útnak.

A cikk a hirdetés után folytatódikHabár a sokmillió AIDS-es/HIV-fertőzött bevándorlóval való fideszes riogatás sem volt gyenge, amellé most szépen felzárkózott a beszélő, Budaházy Edda (Budaházy György húga) Európát elárasztó afrikai kannibálokra vonatkozó megjegyzése. Ehhez képest a videóban hallható nyilvánvaló kiszólás ?a Kitörés hőseiről?, az ő Kossuth, Rákóczi, Hunyadi mellé emelésük simán eltörpül.

A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom csütörtökön közzétett videója nem sokkal azt követően jelent meg, hogy Orbán Viktor még a negyedik kormánya megalakítása előtt kijelentette, hogy szövetségre szeretne lépni a magyar nőkkel, és a következő ciklusban is a népesedési politika lesz az egyik központi eleme a leendő intézkedéseknek.

A fenti videóban, amelyről még egészen biztos, hogy sokáig és sokan fognak beszélni, ugyancsak sokan szemrehányást kapnak Budaházy Eddától,  azok, akik külföldre mentek dolgozni, évtizedekig élvezik a mamahotel kényelmét, nem zavarja őket, hogy nem tiltott az abortusz, nem vállaltak 30 éves koruk előtt gyereket, vagy nincs legalább két gyermekük. Márpedig, ha lenne, akkor ezzel küzdhetének a már emlegetett nemzethalál réme, és az afrikai kannibálokkal erősített ?migráció? ellen.

KategóriákPUNK