Ami ingyenes lesz a résztvevőknek, ugyanakkor korlátozott a részvétel, tehát érdenes gyorsan helyet foglalni. A szervező a Transparency International Magyarország.

A cikk a hirdetés után folytatódik?Érdeklik Önt Pécs város közügyei?? – ?Tájékozott, vagy az szeretne lenni a város beruházásaival kapcsolatos kérdésekben??? ?Hangot adna a város közberuházásaival kapcsolatos véleményének??

Akkor a Transparency International Magyarország interaktív pécsi busztúrája éppen önnek való program pénteken. A számos országban a politikai korrupció feltárásáért küzdő nemzetközi szervezet három kiemelt pécsi beruházást választott ki, amelynek igyekeznek majd bemutatni a hátterét.

A busztúra első állomása a Zsolnay Kulturális Negyed,  kerül bemutatásra, a második a Csontváry utcai Kertvárosi Rendelőintézet, a harmadik pedig a tévétorony lesz A túra június 15-én 18:00 órakor kezdődik, a résztvevőket a tervezett befejezés 20:00 óra. A pontos részletekről és a jelentkezésről EZEN a Facebook-oldalon olvashatnak. Regisztráció a daniel.szabo@transparency.hu e-mail címen történik.

A TI Magyarország az Európai Unió által támogatott ?Egymásból építkezünk? program keretében szeretné az állampolgárokat a közéletben való aktív részvételre buzdítani. Ez a busztúra is azt szolgálja, hogy a helyi lakosok ne csak informálódjanak a város közberuházásairól, de el is mondhassák pozitív vagy negatív tapasztalataikat a megvalósult, vagy tervezett projektekkel kapcsolatban.

KategóriákMETÁL