Szép győzelmet is arattak a hétvégén a nem gyenge Iváncsa otthonában a baranyai megyeszékhely klubjának játékosai. A hosszabbításban, a 95. percben vívták ki a győzelmet immáron az NB III.-ban induló klub játékosai: 2:1-re diadalmaskodtak. Újabb szép győzelmet könyvelhet el ezzel a 2Rule is.

A cikk a hirdetés után folytatódikÉs mint látható az alábbi fotóból, ezek szerint a Nike nevű, viszonylag ismert sportmárkát váltották/váthatták le a mecsekaljai klubnál szinte azonnal, amint lehetett a Mészáros-faktori mezeiből rendelni.

 

Itt még egy külföldi, bár egész ismert sportszergyártó mezében futballoztak a pécsiek

 

Természetesen kerestük a pécsi önkormányzat cégét, a PSN Zrt.-t is, amely működteti más klubok mellett a PMFC-t is, hogy megtudjuk az üzlet hátterét. Ha kapunk választ, megosztjuk önökkel.

 

Addig is nézegessenek még szép, PMFC 2Rule-os mezekben feszítő pécsi futballistákat

 

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

 

 

KategóriákMETÁL