Pécs történelmi belvárosának is a közepén, a műemléket jelző tábla alá, május elején, hajnalban, majdnem pontosan három hónappal ezelőtt. A felirat még látható.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz ügyben a rendőrség is indított nyomozást, sőt, egy ipari kamera felvétele is kering a közösségi oldalakon.

 

Erre gondoltunk

 

 

De most nem is azért vettük elő az ügyet, hogy el lehet-e kapni egy fiút, egy nem túl jó minőségű felvétel alapján, vélhetően szemtanúk hiányában egy hajnali falfirka/falfelirat/trógerség stb. miatt, hanem mert érdekesnek gondoljuk a tényt, hogy gyakorlatilag pont három hónapja ott van a felirat. Szóval az érdekelne inkább, hogy mit gondol a nyájas olvasó, vajon, mi állhat ennek a hátterében. Nincs is jobb a pokoli kánikulában, mint otthon, a reméhetően hűs szobából, vagy a medence mellől részt venni egy fontos internetes szavazásban. Hát tessék!

 

Ön szerint miért nincs még lefestve az Éljen Pécs-felirat?

Szeretnék megvárni, amíg a fiút elkapják, vagy maga jelentkezik, és ő festi le, azzal a kezével, amivel összefirkálta.
Mert igazából tetszik a városvezetésnek, hiszen pozitív hírt jelent Pécsről.
Le fogják majd festeni, csak megvárják vele a jövő őszi önkormányzati választást, jól fog még jönni a felirat lefestése, mint fejlesztés a kampányban.
Páva Zsolt maga szerette volna lefesteni, csak még nem sikerült időpontot egyeztetni a munkára segítőként bejelentkező Hoppál Péterrel.
Még nincs meg rá a forrás a pécsi költségvetésben.

 

Created with Quiz Maker
 
 
 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL