Nem példa nélküli eset, hogy egy önkormányzati kisbusz politikai rendezvényre szállít utasokat, noha finoman szólva nem ez a rendeltetése. Igaz, a nem kötelező időszakban (iskolások szállítása stb.) akár fuvaroztathatnak is az önkormányzatok. Attól tartunk azonban október 23-án nem ez történt, hanem az, hogy a Miniszterelnök Úr beszédére így szállították a válogatott közönséget. A 444.hu által, olvasói levél és fotók útján nyilvánosságra hozott utaztatás azonban nem emiatt váltott ki országos botrányt.

A cikk a hirdetés után folytatódikHanem azért, mert abban azért nem kis kontraszt van, hogy az ország miniszterelnökének az EU jelenlegi vezetőit és rendszerét támadó beszédére EU-s támogatás segítségével vásárolt kisbuszokkal juthattak el minimum több százan Budapestre. Ráadásul az, hogy az ?ünnepi? beszédben Soros György és Brüsszel elő fog kerülni, nem pozitívan, hát, lehetett számítani. 

A 444 cikke szerint egyik olvasójuk az Andrássy úton sétált októbert 23-án, ahol egyszer csak arra lett figyelmes, hogy sorban állnak a vidéki, EU-s támogatásból vásárolt önkormányzati kisbuszok, amikkel Orbán Viktor beszédére szállították a Fidesz és a T. Miniszterelnök Úr szimpatizánsait.

 

Fotó forrása: 444.hu-olvasói fotó

 

A Szabad Pécs október 23-i olvasói fotóján (kiemelt fotónkon) pedig az látszik, hogy a forradalomra való emlékezés napján az M6/M60-as sztrádán is indultak kisbuszok, amellyekkel rendőröket szállítottak.

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákMETÁL