Mármint egy 2017. év végi, mondjuk így, meghökkentő hírnél, amikor is az akkor még államtitkári rangban sütkérező Hoppál Péter arcmását egy karácsonyfadíszen is látni lehetett.

A cikk a hirdetés után folytatódikMás pécsi politikusok fotóival együtt, amint kisgyerekeknek adnak át egy felújított intézményt. És ez annyira meghatotta a képviselőket, hogy karácsonyfadíszekre is felkerültek a legjobb fotók, abban a városrészben, Pécs Uránvárosában felállított Mindenki karácsonyfájára, ahol az átadó is volt. Biztos, hogy az utóbbi évek pécsi-baranyai politikai és közéleti hírei közül ez volt a legszürreálisabb, tavaly mindenképpen, de annyira, hogy szerintünk az idén sem tudta senki és semmi sem lekörözni.

Forrás: Pécs TV

Még az sem, hogy nemrégiben kiderült, hogy az Orbán-kormány újabb közpénzégetéssel felérő legújabb akciója (lásd még: nemzeti konzultációk legfrissebb etapja) alkalmával kiderült, hogy Hoppál Péter kétszer, azaz 2x is kitöltötte az ívet. Pontosabban lehet, hogy többször is kitöltötte, de kettő alkalommal dicsekedett el vele a nyilvánosságban. Sőt, az a hír sem tudta lekörözni, hogy Hoppál Péter államtitkári búcsúbuliján koronás fő IS lett.

Forrás: Facebook.com

Vagy amikor a már, az azóta a politikát otthagyó Csizi Péterrel a búsójáráson jártak.

Forrás: Facebook.com

Mindenesetre a szép 2017. decemberi teljesítmény miatt egy vadonatúj kúbot is készítettünk. Boldog új évet, Országgyűlési Képviselő Úr!

Hoppál Péter (ex)államtitkár 2017 – All I Want for Christmas Is You

Hoppál Péter (ex)államtitkár 2017 – All I Want for Christmas Is You – Coub – GIFs with sound by Attila Babos

KategóriákMETÁL