Az ?Eozin Menet? január 18-án lett volna. A főszervező Momentum azonban a másnapra meghirdetett, “figyelmeztető” sztrájkra való szakszervezeti felhívás miatt 19-ére módosította az időpontot. 

A cikk a hirdetés után folytatódikAki még nem tudná: az országos figyelmeztető sztrájk az valójában kb. országos tüntetéssorozat lesz. Az időpont változtatást Nemes Balázs pécsi politikus, a Momentum országos szóvivője jelentette be hivatalos politikusi Facebook-oldalán.

Mint írta: ?Nagy örömmel látjuk a szakszervezetek tevékenységét, így egyeztetve helyi képviselőikkel, az országos eseményekhez igazítva a pécsi tüntetést áttettük január 19-re, szombatra! A Momentum Baranya megyei szervezete részvételével támogatja az Álljon le az ország! – Pécs rendezvényt és azt kérjük, csatlakozzatok ti is!?

Az újabb pécsi kormányellenes tüntetést, az Eozin Menetet a múlt pénteki pécsi fáklyás felvonulás után jelentették be. A változás csupán annyi, hogy nem januar 18-án, hanem január 19-én lesz a pécsi felvonulás is.

Kiemelt fotó: 2019. január 4-i pécsi kormányellenes tüntetés – Pál Zsombor/Szabad Pécs

KategóriákMETÁL