Mindez pénteken Budapesten, a Markó utcában, a Fővárosi Törvényszéknél. A túszejtésről és az akciófilmekbe illő jelenetekről éppen Budapesten tartózkodó pécsi ügyvédek tájékoztatták a Szabad Pécset. A férfit elfogták, és úgy tudjuk, lövés is dördült.

A cikk a hirdetés után folytatódikKerestük a Fővárosi Törvényszék sajtósait is, de nem lehetett őket elérni. Az elmondások szerint egy ?mordállyal? túszul ejtette a biztonsági őrt és cipelte körút felé egy férfi.

Úgy tudjuk, a férfi 20 évet kapott, és az ítélet után ugrott fel, majd autóval menekült el. Egy őrt vitt le a lépcsőn, a fejéhez pedig  pisztolyt tartott. Úgy tudjuk, az őrnek a fegyverét sikerült megszereznie, azaz (természetesen) nem tudott egy ítélethozatalra váró férfi a bíróságra fegyvert becsempészni

Az esetet többen is látták, ügyvédek, jelöltek, bíróságon jelen lévő személyek.

A Szabad Pécs legfrissebb értesülése (12.35h) szerint a férfit elfogták, de előzetesen lövés is dördült. Azt nem tudjuk, van-e sérült, de cikkünket frissítjük.

Az Index tudósítása szerint is feltehetően elfogták, méghozzá Újpalotán a férfit, akit kb. 50 rendőrautó üldözött, és aki vaktában lövöldözött.

KategóriákMETÁL