Csak azt nem tudjuk, mit akarnak mondani. Sajnos nem derül ki, mire készül “Brüsszel”.

A cikk a hirdetés után folytatódikMegjelentek Pécsett a magyar kormány legújabb kampányplakátjai, vagy plalátkampányának plakátjai, esetleg simán csak plakátjai. Rajtuk két vidám, nevetős arcú idős férfi látható, a felirat szerint egyikük Soros, a másikuk egy bizonyos Juncker.

A buszpályaudvarral átellenben lévő lehajtó melleti plakát elhelyezése telitalálat: talán a romos épületek újjáépítésére készül Brüsszel?

A plakát szövege: “Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel!”. Nagyon apró betűvel a bal alsó sarokban azt írják még, hogy “Készült Magyarország Kormánya megbízásából”.

Tehát mit tudunk? Azt, hogy ez a bizonyos Brüsszel valamire készül, amit nekem is jogom van (meg)tudni. Mivel a plakát készíttetője a magyar kormány, a szöveg pedig azt mondja, hogy nekem IS jogom van megtudni, mire készül a Belgiumban található város, feltételezhető, hogy a kormány tudja, mire készül.

DE AKKOR MIÉRT NEM MONDJA MEG?

A Babits gimnázium udvarán lévő plakát visszafogott színeivel jól illeszkedik környezetébe: oktatásfejlesztésre készül Brüsszel?

Mivel a plakáton két, láthatólag vidám, sőt, talán boldog idős ember látható, akár az is lehet, hogy Brüsszel

NYUGDÍJEMELÉSRE,

AZ IDŐSELLÁTÁS INGYENESSÉ TÉTELÉRE,

A 13., 14., 15. ÉS 16. HAVI NYUGDÍJ BEVEZETÉSÉRE,

VAGY AZ ALANYI JOGON JÁRÓ IDŐSKORI BOLDOGSÁG

bevezetésére készül.

A baj csak az, hogy Brüsszel ezekben az ügyekben nem illetékes, szóval valami másról lehet szó.

Ha Ön tudja, miről, írja meg nekünk!

KategóriákMETÁL