A cikk a hirdetés után folytatódikÉs erről a baloldali párt pécsi származású elnöke, Tóth Bertalan is beszámolt saját Facebook-oldalán.

Egyhangúan fogadta el az MSZP országos elnöksége azt a határozatot, miszerint támogatják Péterffy Attila pécsi polgármester-jelöltségét – az erről szóló hírt a Pécsi Stopon olvastuk. Ők szúrták ki azt is, hogy a párt elnöke, Tóth Bertalan Facebook-oldalán fontos döntésnek nevezte az MSZP országos elnökségének határozatát. Tóth szerint Pécs is megérdemelné végre, hogy ilyen polgármestere legyen.

A ma már Budapesten, a Főtávnál dolgozó Péterffy Attila a Pécsi Hőerőmű korábbi vezérigazgatója volt. A mérnök végzettségű cégvezető korábban nem politizált, tavaly októberben, a Szabad Pécsen jelentette be, hogy elindulna a pécsi polgármesteri székért. Péterffy Attilával RÖVIDEBB és HOSSZABB interjút is közöltünk.

A független polgármester-jelölt az egyik, január eleji pécsi rabszolgatörvény- és kormányellenes tüntetésen is felszólalt, s három párt, az MSZP, a DK és a Momentum is ekkor jelentette be, hogy támogatja Péterffy Attila polgármesterjelöltségét. De érdekes beszélgetés készült vele az ATV Egyenes beszéd című műsorában is. Péterffy Attiláról legutóbb azt írtuk meg, hogy 12 pontba szedve hirdeti meg ?Tavaszi hadjáratát?, és hétről hétre fog bejelenteni új és újabb vállalásokat, amiket biztosan s rövid időn belül megvalósít, ha elnyeri a tisztséget.

KategóriákMETÁL