A miniszterelnök annak a szakmának a képviselőivel fotózkodott, amit évek óta próbál tönkre tenni, maga alá gyűrni és megalázni.

A cikk a hirdetés után folytatódikNőnap van. Tele a Facebook virágokat ábrázoló képekkel, és nőkkel kapcsolatos súlyosan közhelyes, kevésbé közhelyes, és (ritkán) egyáltalán nem közhelyes gondolatokkal. Nagyszerű politikusaink élen járnak ilyenkor a HÖLGYEK köszöntésében.

Orbán Viktor Facebook oldalán nemrég megjelent egy kép. A várban készült, a miniszterelnök, két szobor, a Parlament és öt nő látható rajta. A szöveg: ?Hölgyválasz. Boldog nőnapot // Happy Women?s Day!?

Mivel a kép egyik szereplője (nem OV) ismerős volt számomra, gyors nyomozásba kezdtem, és kiderült, gyanúm beigazolódott, a fotón a szobrok és OV kivételével nem ?fideszmédiás? újságírók, riporterek, szerkesztők láthatók, többek közt az RTL Klub és az ATV munkatársai.

Tehát a tőle kérdezni merő médiumokat rendszeresen fakenews-ozó, valódi kérdések elől menekülő kormányfő, aki energiát és pénzt nem sajnálva évek óta arra törekszik, hogy minél kevésbé legyen szabad a magyar média, és aki a neki alárendelt most már több száz kézivezérelt sajtótermékből gyúrt magának propagandaholdingot, ?nőnap alkalmából? kiáll egy fotóra jópofizni valódi újságírókkal, mintha minden rendben lenne és ő lenne a leglazább, legközvetlenebb politikus in the fucking world.

A szándékos, cinikus trollkodáson túl vajon mivel lehet magyarázni, hogy a képhez rendelt szövegben semmi nem jelzi, hogy a fotón nem a várat megtekinteni érkező turisták, Orbán Viktor távoli rokonai vagy statiszták láthatók, hanem újságírók?

Bár nagyon úgy néz ki, hogy statisztát csinált belőlük a miniszterelnök. Ahogy mindenkiből azt próbál.

Fotó: Screenshot Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldaláról

Frissítés (13.13): Mint az ATV cikkéből kiderül, teázni hívta a várba a miniszterelnök az újságírókat.

Frissítés 2. (21.58): Ahogy várható volt, erre ment ki a játék. Ha bemész az utcájába, kihasznál, felzabál, felmossa veled a padlót.

KategóriákPUNK