A Magyar Kétfarkú Kutya Párt is elkezdte az aláírásgyűjtést az európai parlamenti választásokra. Nekik is van már áthúzott ívük. Frissítés: Illetve nekik saját van. Merthogy csak vicceltek, így mi most Fake News-t toltunk.

A cikk a hirdetés után folytatódikGyönyörűen alakul az ellenzéki pártok pécsi EP-választásra szóló aláírásgyűjtése. Ma, vasárnap a Magyar Kétfarkú Kutya Párt is megkezdte az aláírásgyűjtést (20 ezer kell nekik is a választáson való induláshoz) országosan, egybek mellett Pécsett is. Mint mondták, ők az első napon még pihentek.

Nagyjából vasárnap délután fél öt körül posztolta Martos G. Csongor passzivista az MKKP Baranya megye bevéve Komló Facebook-oldalra, hogy náluk is, egyik pécsi standukon járt az “áthúzós bácsi“. És át is húzta, amit át kellett. Az MKKP is feljelentést tesz.

Frissítés 18.20h – Fake News

Az MKKP csak viccelt – mi pedig “jól beszoptuk? (pontosabban a cikk szerzője, Babos Attila) – merthogy mi komolyan vettük, és így is írtuk meg a cikket. Az viszont komoly, hogy a Kutyapártnak is kell a húszezer aláírás (ha tévedünk ebben is, akkor elnézést)

Így utólag visszaolvasva (és rendesen rázoomolva a fotóra, meg kicsit szemt is hunyorgatva), tényleg nagyon vicces volt a kutyák tréfája. Pl. Gruevszki neve is felkerült az “áthúzott” listára, és még hozzá hasonló “támogatóké”. És most még rajtunk is lehet röhögni, megérdemeljük. Így lettünk tényleg valódi Fake News hírszolgáltató. Hát bocsánat!


KategóriákMETÁL