Rendhagyó húsvéti kiadással jelentkezik a Heti Propi. Nem szeretnénk senkit felzaklatni az ünnepek alatt, ezért inkább mesét mondunk. A linkek mögött persze valódiak a történések és a szereplők, de ha nem kattintanak, szerintünk jobban járnak.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Könnyű dolga volt a héten a Rókakoma Párthoz hű médiumoknak Meseerdőben. A helyi ellenzéki összefogás bejelentése óta láthatólag célpontot váltottak ravaszdiék: az addig hetente többször megkergetett Teknős Tamás helyett most már az őszi meseerdei választáson együttműködni tervező nyájak, falkák és rudlik összhangjának megbontását tekintik fő feladatuknak.

Sorosista rudli

Sorosista rudli – Coub – GIFs with sound by Ferenc Nimmerfroh

Ebben továbbra is a Meseerdő Ma című újság jár az élen. A héten például hat cikket szenteltek a Vadmacska Koalíció meseerdei csoportjából kiszivárgott hangfelvételnek, amelyen Cicamica Márti helyi elnök többek között arról beszél, hogy a hírhedt nagymacska, Puma Attila négy mázsa Whiskas-szal támogatta a VK-t, vagy hogy egy tagjuk tej helyett kumiszt lefetyel.

A Meseerdő Ma nemcsak azt írta meg többszörösen, hogy Lompos Peti (Rókakoma Párt) fel van háborodva és lemondásra szólítja fel Cicamica Mártát, hanem sikerült a Lehetnek Mások a Csillámpónik társelnökével, Unikornis László Lóránttal is egy számukra létfontosságú üzenetet kimondatni, amit csak egy kicsit kellett kiemelni a kontextusából, hogy passzentos legyen.

Lompos Peti

Nem lehet véletlen, hogy Lompos Peti az erdei gyűlésen az LMCS-t emlegette sűrűn az összefogás megtorpedózását célzó szereplése során, hangsúlyozva, mennyire tiszteli Unikornist.

Két legyet üthetett egy csapásra a propimédia az Összefogás a Meseerdőért Egyesület sajtótájékoztatójával. Vakond Jancsiék beszóltak a Vadmacska Koalíciónak és az erdő kapitánya tisztségre pályázó független Brummoghy Attilának. Utóbbival kapcsolatban például megjegyezték, hogy ha igazi maci lenne, nem írná h-val és y-nal a nevét, bár ez utóbbi megjegyzést a Meseerdő Ma valamiért kifelejtette a tudósításából.

Egy különlegesség is bekerült e heti propiválogatásunkba. A Rókakoma Párt helyi vadjaival jó kapcsolatot ápoló Meseerdei Újság ugyan nem nevesítve, de Brummoghy Attilával kapcsolatban azt írja, öt párt állt be mögé. Mi mondjuk csak háromról tudunk, de lehet, hogy nekik jobb értesüléseik vannak az erdő mélyéről.

KategóriákPOP