A jó politikus tájékozott és nem csak a ?saját? ?sajtóját? olvassa. És a jó politikus sosem adja fel a gondolkodó egyik legfőbb értékét, a kétkedést.

A cikk a hirdetés után folytatódikEgy mondás szerint nem az a lényeg, ki mondja, hanem az, hogy mit mond. Ám másképpen ítélünk meg hasonló helyzeteket és cselekedeteket, ha híres és/vagy érdekes emberrel történik. Ha a pápa infulenzás, az hír, egy buszbaleset öt könnyű sérülttel legfeljebb országosan  hír, de pl. egy spanyolországi buszos karambol híre hozzánk is elér, ha áldozatokat követelt. Így Hoppál Péter Facebook-posztjai is érdekesek, hiszen volt Fidesz-szóvivő, volt kulturális államtitkár, most miniszteri biztos, és persze parlamenti képviselő. Persze, az sem érdektelen, hogy rendszeresen tud még ebben a körben is érdekeseket szólni.

Ráadásul mostanában rákapcsolt, ezért is ?írtak hozzá? tegnap ?rajongói levelet?, és a mai is sűrű napja volt. Felszólította a DK pécsi képviselőjét a lemondásra (ütés, vas, tűz stb.), majd posztolt is egy újabbat.

Fotó forrása: Hoppál Péter Facebook-posztja

Ráadásul a kormánnyal nem szervilis Index egyik cikkét osztotta meg és kommentelte, amely szerint az USA-ban egy zavarodott férfi elindult egy katedrális felé gyufával és benzineskannával. És itt jött jól a kétkedés erénye, és a jó politikusokra jellemző dolgok mögé látás képessége, amivel a lehetséges összefüggések is azonnal nyilvánvalóvá lesznek. Hoppál Péter ugyanis ezzel a kísérőszöveggel osztotta meg az Index-cikket:   

?Két kanna benzinnel ment templomba?

Újabb ?véletlen?? Vagy újabb keresztény katedrális volt a célpont Nagyhéten??

Mi mást lehetne írni erre zárszóként, mint azt, hogy JOGOS.

KategóriákPOP